Kaasveredeling Kruijt is in 1982 door Leen Kruijt gestart. Als zoon van een kaashandelaar was de handel in kaas en zuivelproducten op zijn lijf geschreven. Het familiebedrijf gevestigd in Zegveld groeide snel uit tot een professionele handelaar, verwerker en verpakker van kaas en kaaszijstromen voor de levensmiddelenindustrie. Sinds 2009 werkt Ivo Kruijt (2de generatie) ook binnen het bedrijf waarmee de continuïteit van het familiebedrijf geborgd is.  De klant ontzorgen door goed te luisteren, mee te denken in oplossingen en net dat stapje extra te zetten zijn de ingrediënten van ons succes.

Kaasveredeling Kruijt levert onder meer de volgende oplossingen voor de kaasverwerkende industrie:

  • Sorteren en verpakken van zuivelproducten.
  • Ontkorsten (natuurgerijpte kaas).
  • Delen en verpakken van kaas.
  • Handel in zuivelproducten.

Kaasveredeling Kruijt beschikt over alle benodigde erkenningen en kwaliteitscertificaten. De door ons verpakte producten worden in heel Europa verwerkt.

Ruime ervaring


Kaasveredeling Kruijt heeft al ruim 35 jaar ervaring met het bewerken, sorteren, verpakken, opslaan, verhandelen en transporteren van zuivelproducten. Door onze kennis van de producten en verwerkingstechnieken kunnen wij snel inspelen op uw uitdagingen. Samen komen wij er altijd uit!

Familiewaarden

Kaasveredeling Kruijt ontzorgt u. Daarom geldt: “Afspraak is afspraak”. U kunt altijd op ons rekenen. Bij alle besluiten kijken wij vanuit klantgerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.
Voor ons is verantwoord omgaan met uw product, onze medewerkers en het milieu vanzelfsprekend. Aandacht voor de medewerker, opleidingsmogelijkheden en het zorgen voor elkaar maakt ons bedrijf bijzonder. Als familiebedrijf willen we onze omgeving graag zo goed mogelijk doorgeven aan volgende generaties. Het hebben van een eigen waterzuivering, 700 zonnepanelen op het dak, warmte terugwinning en het laten vergisten van restproduct zijn hier voorbeelden van. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit ons in de genen.

Moderne productieomgeving

Ons bedrijfspand heeft een oppervlakte van 5.000 m². De inrichting voldoet volledig aan de allerlaatste eisen op het gebied van verpakkings- en verwerkingstechniek, hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Kaasveredeling Kruijt BV is FSSC 22000, VLOG, SKAL/BIO- en Weidegang (WGM)-gecertificeerd. Ook voor halal-gecertificeerde producten en kunt u bij ons terecht.

Op dit moment wordt er op 30 meter van ons huidige pand een nieuw pand neergezet. Dit beschikt over een grote gekoelde opslagcapaciteit, twee docks en daarnaast extra productiefaciliteiten. Dit wordt state of the art afgewerkt. Naar verwachting nemen we dit extra pand vanaf medio 2024 in gebruik. Wilt u weten wat wij hierdoor voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Ivo Kruijt,  Ivo@kaasveredelingkruijt.nl