Door groei van ons familiebedrijf zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. 
Kaasveredeling Kruijt is het best te omschrijven als een hands-on productiebedrijf, waar in een modern pand met gemotiveerde collega’s, zes dagen per week in twee ploegen kaas en zuivel wordt behandeld, gesorteerd en verpakt. Onze opdrachtgevers en afnemers zijn bekende (inter-) nationale levensmiddelenproducenten. 


De collega’s die we zoeken moeten in ieder geval over een praktische aanpakkersmentaliteit beschikken en bereid zijn samen ergens de schouders onder te zetten. Lekker werken, flexibele opstelling, humor, bereidheid om te leren. Liefst woonachtig binnen een cirkel van 20 kilometer van Zegveld.


Beschik jij over deze bovenstaande ingrediënten? Dan willen we graag met je kennis maken. Dat kan al heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@kaasveredelingkruijt.nl. Schrijf in dit mailtje heel kort wie je bent en welke functie je interesse heeft gewekt. Dan nemen we snel contact met je op  om onder het genot van een kop koffie verder kennis te maken. 

Open sollicitatie

Natuurlijk mag je ook een open sollicitatie sturen, dan kunnen we samen kijken of er mogelijkheden voor je zijn binnen Kaasveredeling Kruijt BV.

 We zien graag je reactie!