Onze kwaliteit

Om al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner te kunnen zijn voor onze klanten is een continue, hoge kwaliteit onze eerste prioriteit. Deze kwaliteit garanderen wij dankzij een uitgebreid kwaliteitsbeheersysteem en de vele visuele productinspecties die onze ervaren medewerkers uitvoeren. Een goede voedselveilige verpakking, moderne vacumeerlijnen, metaaldetectie, track & trace systeem en koelcellen maken het proces af. Kwaliteit betekent voor Kaasveredeling Kruijt BV dat wij volledig tegemoetkomen aan uw eisen, wensen en verwachtingen, die wij vastleggen in een productspecificatie en zo nodig in een SLA/contract.

Kwaliteit leveren betekent voor ons “producten & diensten leveren die voldoen aan uw verwachting”. Kwaliteit & voedselveiligheid is onze eerste prioriteit. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

 

Kwaliteit

Een constante goede kwaliteit, dat is wat u van Kaasveredeling Kruijt B.V. kunt verwachten. Om aan deze verwachtingen te kunnen voldoen zijn wij in het bezit van de volgende kwaliteitscertificaten:

Verder zijn wij aangesloten bij:

  • COKZ exportmodule
  • Zijstromen convenant beoordeeld door Qlip

Verder worden wij regelmatig bezocht door het COKZ (toezichthouder voedselveiligheid / NVWA) voor de inspectie van het hygiënepakket als basis voor onze EG erkenning.

U kunt bij Kaasveredeling Kruijt altijd terecht voor een duidelijke productspecificatie van de door u gekochte kaas. Mochten hier vragen over zijn aarzel dan niet contact op te nemen via kwaliteit@kaasveredelingkruijt.nl of bij uw contactpersoon.

Mocht er ondanks onze zorg toch iets niet naar wens zijn. Stuur dan uw opmerking of klacht naar klachten@kaasveredelingkruijt.nl

Tenslotte beschikt Kaasveredeling Kruijt over een EG-erkenning en valt onder het toezicht van het COKZ (Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel). Deze uitvoerende controleorganisatie hanteert erkende internationale normen en kwaliteitsstandaarden en staat borg voor de betrouwbaarheid van de uitkomsten van haar controles. Het COKZ controleert op hygiëne, het voldoen aan de wettelijke eisen, microbiologie en de werking van het kwaliteitssysteem.